Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Leiden? Dan ben je bij Kicked aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven groeien met social-first videocontent en een hoge ranking in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. We creëren samen met jou een effectieve en werkende online marketing strategie. Uiteraard kijken we ook gelijk welke diensten aansluiten bij de doelen van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf verder groeit!

Naast Leiden zijn wij ook actief in andere regio’s. Zo zitten wij bijvoorbeeld ook in Voorhout, Lisse, Hillegom, Den Haag en Haarlem. Online marketing nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

online-marketing-bureau-leiden

Online marketing in Leiden

Als online marketingbureau in de regio Leiden vinden we het belangrijk dat je goed online te vinden bent. Dit bereiken we door een groot bereik op social media te realiseren. Door het maken van informatieve, grappige of vermakelijke content zorgen we voor een groter bereik op social media, wat helpt om meer bezoekers naar je website te trekken. Benieuwd hoe deze content eruitziet? klik dan hier! Daarnaast zorgen we ook voor een betere positie in zoekmachines. Iedereen gebruikt immers zoekmachines, dus het is erg belangrijk om daar gemakkelijk gevonden te worden! Een hogere positie zorgt ook dat mensen jouw bedrijf eerder vertrouwen!

Social Media bureau in Leiden

Als online marketing bureau in Leiden vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken via social media. Dit doen we door scroll-stopping, social-first videocontent te maken. Een groter bereik zorgt ook voor meer website bezoeken. Hoe ziet dit er precies uit? Heel simpel: wij maken een script met ideeën voor video’s die de potentie hebben om viral te gaan. We sturen deze naar de klant om te controleren of de informatie feitelijk correct is en daarna plannen we een dag om deze content te filmen. Zodra dit is gebeurd, gaan we aan de slag met het bewerken van de video’s en plaatsen we ze vervolgens op social media platformen zoals Instagram, Facebook, TikTok, YouTube en LinkedIn. Door deze social media platformen gecombineerd te gebruiken, bereiken we voor onze klanten als social media bureau in Leiden elke maand 100.000+ mensen.

social-media-bureau-leiden

SEO bureau Leiden

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is een cruciale strategie om ervoor te zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines. Het doel is om hoger te scoren op zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Waarom is dit belangrijk? Omdat een hogere positie ervoor zorgt dat meer mensen jouw website zien wanneer ze zoeken naar wat jij aanbiedt. Dit kan leiden tot meer bezoekers en uiteindelijk tot meer klanten of leads.

Google gebruikt een complex algoritme om zoekresultaten te rangschikken. Hierbij worden verschillende factoren meegenomen, zoals de inhoud van je website, hoe je pagina’s zijn opgebouwd, hoe snel je website laadt en hoe andere websites naar jou verwijzen.

Als online marketing bureau in Leiden begrijpen wij het belang van goede website optimalisatie. We kunnen je helpen door een grondige scan van je website uit te voeren, waarbij we kijken naar verbeterpunten die de prestaties van jouw site kunnen verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis scan en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om beter gevonden te worden in zoekmachines!

SEO-bureau-leiden

Video marketing bij Kicked

Naast social media beheer en website optimalisatie zijn we bij Kicked ook gespecialiseerd in video marketing. Video marketing omvat het maken, publiceren en delen van video’s online met als doel verschillende marketingdoelstellingen te bereiken, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, het stimuleren van betrokkenheid en het bevorderen van verkopen. Benieuwd hoe deze video’s eruitzien? Klik dan hier! Video marketing kan ook goed helpen met het verbeteren van je positie in zoekmachines. Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen middels video marketing? Neem dan contact met ons op!

Geef je online marketing een kick

Als online marketing bureau in Leiden helpen we je graag met groeien! Wil je hoger ranken in zoekmachines of meer mensen bereiken op social media? Of wil je dit allebei? Dan helpen we je bij Kicked graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf! We geven nu zelfs een gratis website scan ter waarde van €395,-.

Wil je graag alvast een beetje extra kennis opdoen over onze diensten? Bekijk dan hier onze kennisbank!

Online marketing uitbesteden?

Ontdek de voordelen van Online Marketing door Kicked! We nemen binnen 24 uur contact met je op om de plannen te bespreken!