Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in de omgeving van Haarlem? Dan ben je bij Kicked aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven groeien met social-first videocontent en een hoge ranking in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. We creëren samen met jou een effectieve en werkende online marketing strategie. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf verder gaat groeien!

Naast Haarlem zijn wij ook actief in andere regio’s. Zo zitten wij bijvoorbeeld ook in Voorhout, Leiden, Den Haag en Oegstgeest. Online marketing nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

online-marketing-bureau-haarlem

Online marketing in Haarlem

Als online marketing bureau in de omgeving van Haarlem vinden we het belangrijk dat je online goed vindbaar bent. Dit doen we door te zorgen voor een groot bereik op social media. Door informatieve, grappige of amuserende content te maken zorgen wij voor een extra groot bereik op social media, dit helpt om het aantal website bezoekers te vergroten. Daarnaast zorgen wij ook voor een betere ranking in zoekmachines. De doelgroep van ieder bedrijf gebruikt namelijk wel een zoekmachine. Heel erg belangrijk om daar makkelijk vindbaar te zijn dus!

Social Media bureau in Haarlem

Bij Kicked vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken via social media. Dit doen we door scroll-stopping social-frist videocontent te maken. Hoe ziet dit er dan precies uit? Heel simpel, wij maken een script met ideeën voor video’s die de potentie hebben om viral te gaan, we sturen deze op naar de klant om te controleren of de informatie feitelijk correct is en daarna plannen we een dag om deze content te filmen. Als dit is gebeurt gaan we aan de slag met het bewerken van de video’s en plaatsen we vervolgens de video’s op social media platformen zoals: Instagram, Facebook , TikTok, YouTube en LinkedIn. Door deze social media platformen gecombineerd te gebruiken bereiken we voor onze klanten als online marketing bureau in de omgeving van Haarlem elke maand 100.000+ mensen.

social-media-bureau-haarlem

SEO bureau Haarlem

SEO ook bekend als Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie / website optimalisatie is een techniek om je website te verbeteren met als doel een hogere positie in zoekmachines. Hoe hoger jouw website scoort op relevante zoekwoorden, hoe groter de kans is dat mensen jouw website bezoeken en eventueel actie ondernemen op jouw website. Een hogere positie in zoekmachines zal altijd leiden tot meer bezoekers, betere vindbaarheid en meer verkopen. Wil jij graag website optimalisatie voor jouw bedrijf? Als online marketing bureau in Haarlem weten we als geen ander hoe we dit moeten doen! Neem vandaag nog contact op voor een gratis website scan.

SEO-bureau-haarlem

Video marketing bij Kicked

Naast social media beheer en website optimalisatie zijn we bij Kicked ook gespecialiseerd in video marketing. Video marketing omvat het maken, publiceren en delen van video’s online met als doel verschillende marketingdoelstellingen te bereiken, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, het stimuleren van betrokkenheid en het bevorderen van verkopen. Video marketing kan ook goed helpen met het verbeteren van je positie in zoekmachines. Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen middels video marketing? Neem dan contact met ons op!

Geef je online marketing een kick

Als online marketing bureau in Haarlem helpen we je graag met groeien! Wil je hoger ranken in zoekmachines of meer mensen bereiken op social media? Of wil je dit allebei? Dan helpen we je bij Kicked graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Wil je graag alvast een beetje extra kennis opdoen over onze diensten? Bekijk dan hier onze kennisbank!

Online marketing uitbesteden?

Ontdek de voordelen van Online Marketing door Kicked! We nemen binnen 24 uur contact met je op om de plannen te bespreken!