Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Den Haag? Dan ben je bij Kicked aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven groeien met social-first videocontent en een hoge ranking in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Baidu en DuckDuckGo. We creëren samen met jou een effectieve en werkende online marketing strategie. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf verder groeit!

Naast Den Haag zijn wij ook actief in andere regio’s. Zo zitten wij bijvoorbeeld ook in Voorhout, Leiden, Lisse, Hillegom en Haarlem. Online marketing nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

online-marketing-bureau-den-haag

Online marketing Den Haag

Als online marketingbureau in de regio Den Haag vinden we het belangrijk dat je goed online te vinden bent. Dit bereiken we door een groot bereik op social media te realiseren. Door het maken van informatieve, grappige of vermakelijke content zorgen we voor een groter bereik op social media, wat helpt om meer bezoekers naar je website te trekken. Daarnaast zorgen we ook voor een betere positie in zoekmachines. Iedereen gebruikt immers zoekmachines, dus het is erg belangrijk om daar gemakkelijk gevonden te worden!

Social Media bureau in Den Haag

Als online marketing bureau in Den Haag vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken via social media. Dit doen we door scroll-stopping, social-first videocontent te maken. Hoe ziet dit er precies uit? Heel simpel: wij maken een script met ideeën voor video’s die de potentie hebben om viral te gaan. We sturen deze naar de klant om te controleren of de informatie feitelijk correct is en daarna plannen we een dag om deze content te filmen. Zodra dit is gebeurd, gaan we aan de slag met het bewerken van de video’s en plaatsen we ze vervolgens op social media platformen zoals Instagram, Facebook, TikTok, YouTube en LinkedIn. Door deze social media platformen gecombineerd te gebruiken, bereiken we voor onze klanten als social media bureau in Den Haag elke maand 100.000+ mensen.

social-media-bureau-den-haag

SEO bureau Den Haag

SEO ook bekend als Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie / website optimalisatie is een techniek om je website te verbeteren met als doel een hogere positie in zoekmachines. Hoe hoger jouw website scoort op relevante zoekwoorden, hoe groter de kans is dat mensen jouw website bezoeken en eventueel actie ondernemen op jouw website. Er zijn honderden factoren die het Google-algoritme analyseert om de ranking van een URL te bepalen wanneer iemand een zoekterm invoert. Voor zoekmachines is het cruciaal dat het zoekresultaat een relevant antwoord biedt op de vraag. Een hogere positie in zoekmachines zal altijd leiden tot meer bezoekers, betere vindbaarheid en meer verkopen. Wil jij graag website optimalisatie voor jouw bedrijf? Als online marketing bureau in Den Haag weten we als geen ander hoe we dit moeten doen! Neem vandaag nog contact op voor een gratis website scan.

SEO-bureau-den-haag

Video marketing bij Kicked

Naast social media beheer en website optimalisatie zijn we bij Kicked ook gespecialiseerd in video marketing. Video marketing omvat het maken, publiceren en delen van video’s online met als doel verschillende marketingdoelstellingen te bereiken, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, het stimuleren van betrokkenheid en het bevorderen van verkopen. Video marketing kan ook goed helpen met het verbeteren van je positie in zoekmachines. Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen middels video marketing? Neem dan contact met ons op!

Geef je online marketing een kick

Als online marketing bureau in Den Haag helpen we je graag met groeien! Wil je hoger ranken in zoekmachines of meer mensen bereiken op social media? Of wil je dit allebei? Dan helpen we je bij Kicked graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Wil je graag alvast een beetje extra kennis opdoen over onze diensten? Bekijk dan hier onze kennisbank!

Online marketing uitbesteden?

Ontdek de voordelen van Online Marketing door Kicked! We nemen binnen 24 uur contact met je op om de plannen te bespreken!