Viral video's met Kicked

Als je dit leest ben je misschien al een tijdje bezig met het maken van video’s voor je socials. Heel erg leuk en ook goed voor je merkbekendheid, maar hoe kan je nou zorgen dat je video’s viral gaan of in ieder geval meer bekeken worden? We leggen het je graag uit!

Pak de aandacht

Bij het maken van een video is het heel erg belangrijk dat je in de eerst seconde al meteen de aandacht van de kijker pakt. De kans dat iemand verder scrolt is namelijk extreem groot als je video al niet interessant overkomt in de eerste seconde. Dit is dan ook de reden waarom je de video wilt beginnen met een interessante hook die zorgt dat mensen niet verder scrollen.

Als je dan eenmaal de aandacht hebt, is het ook belangrijk dat je deze weet te behouden. Het percentage dat uiteindelijk de gehele video bekijkt is namelijk heel erg belangrijk voor social media platformen. Hoe meer mensen je video afkijken, hoe hoger dit percentage zal zijn en hoe meer je video gepusht gaat worden naar andere mensen.

Viral gaan met Kicked

Bij Kicked weten wij als geen ander hoe we viral video’s moeten schieten en bewerken. Wij hebben al voor meerdere klanten video’s gemaakt die door het dak heen zijn gegaan. Heb jij nou moeite met het maken van hoogwaardige viral video’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.