Wat is video marketing?

Video marketing is een digitale marketingstrategie waarbij video content wordt gebruikt om een product, dienst, merk of boodschap te promoten en te verspreiden naar een doelgroep. Het omvat het maken, publiceren en delen van video’s online met als doel verschillende marketingdoelstellingen te bereiken, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, het stimuleren van betrokkenheid en het bevorderen van conversies. Bij Kicked produceren we video’s van de hoogste kwaliteit en leveren we hoogwaardige thumb-stopping video content. Hierdoor bereik jij de gewenste doelgroep en vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf of merk.

Onze aanpak – geef je video marketing een kick

Een krachtige manier om te communiceren in de digitale wereld.

Gesprek & voorstel

We beginnen met een gesprek om de doelen van deze video te bespreken.

Strategie & planning

Daarna werken we een strategie uit om de juiste doelgroep te bereiken en maken we een duidelijke planning voor de draaidag(en).

Resultaat

Vervolgens bewerken we de video en gaan we de strategie uitvoeren. Je zal binnen enige tijd de eerste resultaten zien.

Waarom video marketing?

Video marketing is belangrijk voor merken en bedrijven, omdat het de aandacht van het publiek trekt, boeiende verhalen vertelt, emotionele banden opbouwt en effectief complexe informatie overbrengt. Het helpt bij het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van klanten en het stimuleren van betrokkenheid, wat uiteindelijk kan leiden tot meer conversies en groei van het bedrijf. Het is een krachtige manier om te communiceren in de digitale wereld.

video-marketing

Wat zijn de voordelen van video marketing?

Video marketing biedt merken en bedrijven voordelen zoals hogere betrokkenheid, emotionele connectie, verbeterde naamsbekendheid, verhoogde conversies, betere SEO, meetbare resultaten, multifunctionaliteit en bereik op mobiele apparaten. Het is een krachtige manier om effectief met je klanten te communiceren en groei te stimuleren.

wat onze klanten zeggen

Uiteraard willen we met onze Social Media Beheer diensten altijd zorgen voor de beste resultaten.
Hieronder zie je een aantal reviews van tevreden klanten.

Bij Kicked hebben ze verstand van Social media. Maken ze mooie foto’s en zijn ze zeer creatief en schrijven leuke teksten. Een aanrader dus!

Patrick

Kicked heeft mij geholpen met het krijgen van meer traffic naar mijn website. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en de communicatie was goed!

Richard