SEO-bureau-haarlem

Wat is Social Media Beheer?

Social media beheer is een aanpak waarbij ons team strategieën ontwikkelt en uitvoert voor sociale mediaplatformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, en LinkedIn. Social media beheer omvat het regelmatig plaatsen van relevante content, het reageren op interacties en feedback van volgers, het monitoren van prestaties, het aanpassen van de strategie om merkbekendheid te vergroten, betrokkenheid verbeteren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit kan zijn: het vergroten van het klantenbestand, het genereren van leads, of het stimuleren van conversies.

Onze aanpak

Bij Kicked benaderen we Social Media Beheer met een focus op maatwerk.

Gesprek & voorstel

We beginnen met een gesprek om de doelen van deze campagne te bespreken.

Strategie & planning

Daarna werken we een strategie uit om de juiste doelgroep te bereiken en maken we een duidelijke planning.

Resultaat

Vervolgens gaan we de strategie uitvoeren en zal je binnen enige tijd de eerste resultaten zien.

Waarom Social Media Beheer?

Social media beheer is van groot belang in het digitale tijdperk. Het vergroot de zichtbaarheid, verbetert betrokkenheid en beschermt de online reputatie van een bedrijf. Bovendien biedt het waardevolle inzichten voor effectieve marketingstrategieën en klantenservice. Het uitbesteden van social media beheer kan bedrijven veel tijd besparen, waardoor ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en groei. Het is dus niet alleen strategisch, maar ook efficiënt. Bij Kicked gaan we een stapje verder en combineren we social media beheer met video marketing. Door onze thumb-stopping video’s bereik je als bedrijf meer mensen en vergroot je dus ook de kans op het krijgen van nieuwe klanten. Meer weten over video marketing? Klik dan hier!

social-media-beheer

Social Media Beheer door kicked

Onze aanpak is niet alleen flexibel en resultaatgericht, maar ook gericht op efficiëntie. Door social media beheer aan ons uit te besteden, bespaar je niet alleen tijd, maar investeer je ook in een partner die maatwerk levert. Wij analyseren grondig je bedrijf, creëren thumb-stopping content, monitoren prestaties en zorgen voor snelle interactie met je doelgroep.

Wil je de kracht van effectief Social Media Beheer ervaren en jouw online aanwezigheid drastisch verbeteren? Laten we samenwerken! Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met ons in!

Wat onze klanten zeggen

Uiteraard willen we met onze Social Media Beheer diensten altijd zorgen voor de beste resultaten.
Hieronder zie je een aantal reviews van tevreden klanten.

Bij Kicked hebben ze verstand van Social media. Maken ze mooie foto’s en zijn ze zeer creatief en schrijven leuke teksten. Een aanrader dus!

Patrick – Heren 52

Sam is creatief, meedenkend.
Erg tevreden over Kicked.

Emiel – Horizon Tuinmeubelen

Social media beheer uitbesteden?

Ontdek de voordelen van Social Media Beheer door Kicked! We nemen binnen 24 uur contact met je op om de plannen te bespreken!